Qui som?

Llar d’Infants Granota va néixer l’any 1979. Llavors acollíem el nivells educatius de llar d’infants i parvulari. Per a moltes famílies vàrem ser la continuació de la pròpia llar col·laborant en el desenvolupament  dels sis primers anys de vida dels seus petits. Des d’aleshores ja hem fet un camí de 40 anys treballant en aquesta etapa de formació dels infants, molts d’ells ja convertits en homes i dones que ens han fet mereixedors de la seva confiança, portant-nos els seus fills igual que van fer els seus pares amb ells. A tots gràcies.


 

 

Ens agrada pensar que som privilegiats, perquè no només fem una tasca que ens apassiona sinó que també podem gaudir d’una infraestructura adequada a les nostres necessitats. Totes les aules del nostre centre tenen espais amplis, llum natural, sol, ventilació , accés directe al pati i pel que fa a la nostra protecció i seguretat disposem de la preceptiva Llicència Ambiental i complim la vigent normativa en matèria de prevenció d’extinció d’incendis i salvament.

Granota està sempre oberta a les famílies que hi formen part així com també a les que encara no ens coneixen i voldrien visitar les nostres instal·lacions. No hi ha horari de visites i tampoc has de concertar entrevista prèvia. Només cal que vinguis quan vulguis, t’ensenyarem la llar d'infants en funcionament i podràs veure per tu mateix com és un dia normal a l’escola  amb les educadores i els seus nens.

L’escola és de titularitat privada i actualment recull el nivell de 0 a 3 anys.